Caravan keuring en accessoires

caravans repareren

De caravan zag er echt prachtig uit, en die mensen van wie we de caravan kochten waren goudeerlijk Pas bij een politiecontrole kwamen we er achter: schokdempers, remmen, banden, vrijwel niets was in orde.

Oldtimer of jongere occasion, met een degelijke caravan aankoopkeuring zou dat nooit gebeurd zijn! Wanneer u besluit een caravan bij een particulier te kopen en u er zeker van wilt zijn dat de caravan die u wilt aanschaffen ook technisch in orde is, kunt u door ons een caravanaankoopkeuring laten uitvoeren.

Wij controleren de caravan op vitale delen als:
– Koppeling
– Remmen
– Banden
– Wielen
– Schokdempers
– Gasinstallatie
– Verlichting
– Vocht

Voor de keuring wordt gebruik gemaakt van een speciaal rapport zodat u kunt zien op welke punten de caravan is gekeurd en hoe het met de technische staat van de caravan is gesteld. Wel zo prettig om te weten vóór u tot eventuele aanschaf overgaat!

Uw caravan beschikt standaard vaak al over de nodige luxe. Toch kan het zijn dat u het gebruiksgemak en comfort van uw caravan wilt verhogen. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen namelijk de meest uiteenlopende accessoires voor u inbouwen of monteren. Te denken valt onder andere aan de volgende zaken:

Accu´s, Acculaders& Omvormers, Achteruitrij camera´s, Alarmsystemenm, Airconditioners, Boilers, Buiten stopcontacten, Fietsendragers, Dakluiken, Mover´s, Ramen, Reservewielhouders, Satellietschotels, Serviceluiken, Stabilisatorkoppelingen, Luifels

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor alle onderdelen zoals banden, gasslangen, drukregelaars, neuswielen, breekkabels, remschoenen, etc. Hebben wij een onderdeel niet op voorraad dan kunnen wij (bijna) alles gewoon voor u bestellen en hebben we het meestal binnen een week in huis.

Vervangen van een band

Schade afhandleing

Misschien is het ook u wel eens overkomen dat u een paaltje of laaghangende tak over het hoofd zag. Gevolg: een flinke deuk of kras in uw camper. Geen schande, want het kan iedereen gebeuren. Rijden met een camper is voor velen immers geen dagelijkse bezigheid.

Maar treft het noodlot u, dan is het goed om te weten dat u bij ons terecht kunt om u camper weer als nieuw te maken. We regelen bovendien de administratieve afhandeling rechtstreeks met uw verzekeraar.

Het Herstel van Schade
Een grote schade kan betekenen dat zelfs een complete zijwand, een deel van de vloer of het dak moet worden vernieuwd. Dergelijke ingrijpende operaties vereisen niet alleen een grote mate van deskundigheid, maar ook een degelijke uitrusting van het bedrijf dat de reparatie uitvoert. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Net als voor het herstel van kleine deukjes of beschadigingen in de profielwand. Door middel van Profile-Repair kunnen wij dit volledig  onzichtbaar herstellen, dit voorkomt dat de complete camperwand vervangen moet worden.